Zaštita privatnosti

Ketrin d.o.o. donosi izjavu koja je u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka General Data Protection Regulation (GDPR) te se obvezuje štititi osobne podatke klijenata koji služe isključivo u svrhu ispunjenja naših obveza u poslovanju.

Naše obveze su definirane prema propisima o zaštiti osobnih podataka na sljedeci naćin;

Prikupljanja I korištenje osobnih podataka

Ketrin d.o.o. se obvezuje da ce jedino I iskljucivo korisiti Vase osobne podatke u svrhu realizacija I procesa u svom poslovanju I pružanju usluga. Osobnim podacima se smatraju navedeni podaci; ime I prezime, telefon, mobitel, OIB, adresa, e-mail adresa I dr. Podatke korisnika našeg poslovanja dijelimo isključivo s krajnjim izvršiteljima procesa I usluga.

Čuvanje osobnih podataka I sigurnost

Kako bi se izbjeglo neovlasteno koristenje I manipulacija osobnih podataka, isti se cuvaju u pisanom obliku u registratorima/zakljucanim ormarima , dok se podaci pohranjeni u elektronskom obliku zasticuju dodjeljivanjem korisnickog imena I lozinke s kojim rukuju iskljucivo osobe zadužene za obradu osobnih podataka.

Prava korisnika I prigovori

Korisnik usluga Ketrin d.o.o. može u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje/mjenjanje osobnih osobnih podataka koji može učiniti slanjem zahtjeva na sljedeću mail adresu; operations@ketrinrealestate.com , nakon zaprimljenog zahtjeva isti će biti izbrisan/promjenjen iznimno ukoliko postoji zakonska regulativa koja traži čuvanje podataka.
U slučaju za bilo kakva pitanja vezana za Vase osobne podatke I prigovore, slobodni ste nas kontaktirati na gore navedenu e-mail adresu te sva pitanja uputiti našem službeniku za zaštitu osobnih podataka Ivana Piplica koja će Vam odgovoriti unutar propisanog zakonskog roka.


Ova izjava stupa na snagu dana 25.05.2018.