Uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja

Dobro došli na našu web stranicu.

Ukoliko nastavljate s korištenjem ove stranice suglasni ste sa našim uvjetima korištenja. Ukoliko se ne slažete sa bilo kojom stavkom ovih uvjeta, molimo vas da napustite web stranicu.

Izraz “Ketrin d.o.o.”, ili “mi” odnosi se na vlasnika web stranice čiji je ured registriran na adresi Vojka Krstulovića 33, u Splitu. Pojam “vi” odnosi se se na korisnika web stranice.

Uporaba ove web stranice podliježe sljedećim uvjetima uporabe:

Sadržaj ove web stranice je isključivo u službi vaše informiranosti te je podložan promjenama bez prethodne najave.
Ketrin d.o.o. niti bilo koja treća strana nisu odgovorni za točnost, pravovremenost, potpunost ili prikladnost informacija i materijala objavljenih ili ponuđenih na ovoj web stranici. Informacije i materijale objavljene na stranici mogu biti netočne ili manjkave. Odričemo se odgovornosti za iste u najvećoj mogućoj mjeri koja je dopušteno od strane zakona.

Vaša upotreba bilo koje informacije ili materijala s ove web stranice je u potpunosti vaša odgovornost.
Ova web stranica sadrži materijale koji su naše vlasništvo ili naša licenca. Pritom se misli na materijale kao što su to dizajn, izgled stranice, grafikoni, slike i slično.

Umnožavanje i kopiranje je zabranjeno osim u dogovoru s nama i odobrenjem autora.
Neovlaštena uporaba ove web stranice može dovesti do osnova za naknadu štete.
Ova stranica može uključivati linkove na druge web stranice u svrhu pružanja daljnjih informacija. Nemamo nikakvu odgovornost za sadržaj sa povezanim stranicama.